Politică Confidențialitate

GDPR – Prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă.

Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul în care colectăm, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic conținutul acestei Politici de Confidentialitate.

Datele personale colectate sunt utilizate in primul rand în scopul de identificare a utilizatorilor inregistrati ai website-ului. Datele personale colectate nu fac obiectul unor operațiuni de vanzare sau de schimbare cu date similare de la alți terți.

Furnizorul poate sa utilizeze datele personale colectate pentru următoarele:

  • Adaptarea conținutului Site-ului
  • Accesul utilizatorului înregistrat la serviciile noastre de informații despre propriile produse si servicii
  • Pentru dezvoltarea unei relații de încredere reciprocă prin identificarea conținutului relevant de informații pentru utilizator și folosirea tehnicilor de marketing, însă numai cu acordul explicit primit din partea utilizatorului înregistrat
  • Asigurarea accesului utilizatorului înregistrat la anumite secțiuni ale Site-ului cu accesul în mod implicit restrictionat utilizatorilor anonimi

Furnizorul nu va folosi datele personale colectate în afara propriilor servicii, incluzand serviciile acestui site dar nelimitandu-se doar la acesta.

Furnizorul va pune la dispoziția utilizatorului posibilitatea de a renunța la informări comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem ușor de utilizat și simplu de dezabonare.

Conform legislației în vigoare, datele cu caracter personal obținute pot sa fie dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului spre instituțiile statului abilitate in acest sens, dar numai în urma unei cereri oficiale și legale adresate operatorului de catre acestea.

Ce date prelucram noi: Numele și prenumele, Adresa de mail, Detalii de facturare, Metoda de plată, Număr de telefon, Adresa IP, Informații bancare (în cazul efectuării unui retur / ramburs de plată).

Scopul colectarii datelor este: Crearea și administrarea contului în cadrul Site-ului www.0pills.com ce apartine Roxanei Teaca.

Va puteti razgandi oricand și va puteți dezabona de la primirea informațiilor de marketing folosind opțiunea dezabonare de la finalul fiecărui e-mail.

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, va prelucram datele cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate, astfel, in cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale vanzatorului, respectiv pe durata necesara indeplinirii obligatiilor legale care revin în sarcina vanzatorului (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Date Personale
Datele personale colectate de www.0pills.com sunt stocate pe servere amplasate in incaperi protejate și cu acces fizic limitat.

Accesul utilizatorilor la secțiunea restrictionata a Site-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de inregistrare si oriunde este necesara autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate prin protocolul standard de criptare SSL.

Furnizorul procedează în mod regulat la audituri și teste de securitate a propriei infrastructuri informatice pentru a avea convingerea siguranței și securității acesteia.

Drepturile de care beneficiati

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Conform Legii nr. 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei.

Va informam, de asemenea, că aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Avem un angajament ferm față de viața privată și respectarea drepturilor dvs., dar va invitam sa luati legatura cu noi pentru orice problema la adresa de e-mail: lailaha@gmail.com

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea și stocarea datelor dvs, sau daca doriti modificarea sau ștergerea acestora va rugam sa ne contactati.

Va rugăm sa consultați periodic aceasta sectiune pentru a fi la curent cu orice modificare.

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, va rugăm sa ne contactați la:

  • Numar telefon: +40730429792
  • Adresa de e-mail: lailaha@gmail.com
Galeria Arta Europa Brașov - Roxana Teaca Pausa Mama Joc Interactiv

Forme Și Structuri Expozitie – Galeria Europe Brașov

FORME ȘI STRUCTURI este colaborarea a două mame artiste și prietene

Papusa Și Mama Expozitie – Galeria Europe Brașov

Colaborare în cadrul proiectului Papusa și Mama

Galeria Orizont Bucuresti - Roxana Teaca

West Meets East Expozitie – Galeria Orizont București

Participare la Galeria Orizont București – West Meets East 2023 Roxana Teaca