Termeni si Conditii

Roxana Teaca prin www.0pills.com va acorda dreptul de a va folosi de acest site numai dacă sunteți de acord cu toți termenii și condițiile cuprinse în prezentul acord de licenta limitata, neexclusiva, netransferabila si revocabila.

Daca vizitati aceast site, din oficiu acceptati aceste condiții. Va rugam sa le cititi cu atentie.

Copyright Imagini si Text

Tot continutul inclus in acest site, cum ar fi text, grafica, logo-uri, fotografiile, butoanele, icoanele, imaginile, videoclipuri, clipuri audio, download-uri digitale, este proprietatea unica si exclusiva Roxana Teaca sau a partenerilor direcți / indirecți și sunt protejate în România și de legile internationale de copyright.

Licenta si Accesarea Site-ului

Acest site sau orice porțiune a acestui site nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in orice scop comercial fără consimțământul scris de la Roxana Teaca.

Nu sunt admise utilizarea frame-tehnicilor cu scopul anexării oricărei mărci, fotografii, conținut sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, design, formularistica) a site-ului, fără acordul explicit scris.

Orice utilizare neautorizata duce la suspendarea permisiunii sau licentei de folosire acordată pentru a accesa acest site.

Link-uri

Incurajam link-uri de la site-uri similare catre domeniul 0pills.com, cu conditia ca site-ul sa nu fie construit in interiorul frame-uri pe site-ul dvs.; ca partea de continut utilizat nu este in nici un fel modificat sau interpretat in mod eronat, si ca este clar link-ul este plasat pur si simplu ca o favoare pentru utilizatorii dvs. si nu implica in mod necesar aprobarea scrisa.

Renuntarea la Garantii si Limitarile de Raspundere

Acest site este oferit pe principiul “Ceea ce vezi este ceea ce vei obține”. Nu facem reprezentări sau garanții de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la funcționarea acestui site sau informații, continut, sau a materialelor incluse pe acest site sau pe orice alt site la care avem link. In mod expres sunteți de acord ca utilizarea acestui site se face pe riscul dumneavoastra exclusiv.

Roxana Teaca nu garantează ca acest site, serverele sale sau orice e-mail / solicitare trimisă de pe site sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare. Vom face tot posibilul ca aceste acțiuni să nu fie posibile.

Roxana Teaca nu va fi răspunzătoare pentru orice daune de orice fel care decurg din utilizarea acestui site, incluzand dar nu numai: daune indirecte, accidentale, rau intentionate sau daune derivate.

Politicile Site-ului

Roxana Teaca își rezerva dreptul de a face schimbări la acest site, asupra politicilor și a condițiilor de utilizare existente.

Dacă oricare din aceste condiții va fi considerata invalida, nula sau pentru orice motiv inaplicabilă, aceasta condiție va fi considerată separabila și nu va afecta validitatea și aplicarea celorlalte condiții.

Confirmarea Mesajelor / Programarilor sau Propunerilor De Colaborare

Roxana Teaca va confirma solicitările doar după achitarea avansului / sau plata integrala, dupa caz, a serviciilor solicitate. Confirmarea platii se face fie telefonic cu numărul de tranzactie si banca emitentă sau prin scanarea și trimiterea confirmării de pe adresa de email lailaha.ro@gmail.com

Pentru serviciile cu plata in valuta, transferul se va face fie bancar, fie prin PayPal. Avand in vedere ca platile se fac prin sistemele bancare, nu detinem / nu avem acces la datele dumneavoastra cu caracter personal.

Pentru orice probleme legate de plăți sau erori de plata va rugam sa va adresati băncii.

Va mulțumim pentru citirea Termenilor și Condițiilor de utilizare a acestui site și a serviciilor oferite.

Galeria Arta Europa Brașov - Roxana Teaca Pausa Mama Joc Interactiv

Forme Și Structuri Expozitie – Galeria Europe Brașov

FORME ȘI STRUCTURI este colaborarea a două mame artiste și prietene

Papusa Și Mama Expozitie – Galeria Europe Brașov

Colaborare în cadrul proiectului Papusa și Mama

Galeria Orizont Bucuresti - Roxana Teaca

West Meets East Expozitie – Galeria Orizont București

Participare la Galeria Orizont București – West Meets East 2023 Roxana Teaca